Nieuws van de JC

NIEUWS VAN DE JEUGDCOMMISSIE

Nieuwsbrief JC aug. 2019, klik hier…

Beste trainers, coaches & teammanagers van de jeugdploegen van WK,

De trainingen voor de jeugd starten op dinsdag 20 augustus aanstaande, de trainingstijden zijn te vinden bij Teams/Trainingstijden. Dit is een eerste voorzet, mocht in de praktijk blijken dat dit geen goede tijden zijn ivm school en/of reistijd, dan kunnen de tijden in overleg met de JC & ouders van jeugdleden worden aangepast.

Attentie: Op vrijdag 30 augustus 2019 is de kaderavond van WK voor alle trainers, coaches en teammanagers van de Jeugdploegen. Deze avond os onder leiding van Feiko Mulder en de Jeugdcommissie zal op deze avond de handleiding voor trainers en coaches uitdelen en toelichten.
Deze kaderavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Alle trainers, coaches en teammanagers worden op deze avond verwacht.

De trainers van E1 tot en met C3 zullen op dinsdagavond, trainingsavond, regelmatig ondersteund worden door Henry Jongsma.

De trainingstijden, de indelingen van de jeugdteams en de nieuwsbrief van de Jeugdcommissie zijn terug te vinden op onze site, www.wordtkwiek.nl.

De tassen met wedstrijdshirts worden dinsdag 20 augustus 2019 aan de ploegen uitgedeeld.

Op zaterdag 24 augustus 2019 is er het Kinea toernooi. Via deze link kan het programma boekje van Kinea worden geopend met daarin het speelschema voor deze dag.

De jeugdcommissie is er helaas (nog) niet in geslaagd een coach te vinden voor WK B1 en een trainer en coach voor WK A1, dit is geen gelukkige situatie.
Mirjam de Jong (A1) zal de coaching van de B2 op zich nemen. We hopen dat, ook gezien de eigen wedstrijden, dit te combineren is. Mocht het niet geheel lukken, verwachten wij van de B2 ouders dat ze de coaching overnemen.

Heb je iemand op het oog, of ben jezelf enthousiast voor het coachen van de B1, A1, trainer/coach van een jeugdploeg en/of ondersteuning bij de activiteiten? Tip de jeugdcommissie!

Zijn er nog vragen dan horen we het graag.
Alvast bedankt en graag tot 20 augustus op het WK-Hiem!

Jeugdcommissie Wordt Kwiek
Sjoerd, Grietje, Philip en Tjepkje