Kangoeroes

Het K.V. Wordt Kwiek Kangoeroe Klup fotoalbum, klik hier…

Sinds het najaar van 2010 is er bij Wordt Kwiek de Kangoeroe Klup, we zijn begonnen op zaterdag ochtend en vanaf het voorjaar 2016 verhuizen we met de kangoeroe klup naar dinsdag avond. Op deze avond trainen alle WK jeugdploegen, dan is het op het veld super gezellig met alle jeugdleden! De Kangoeroeklup 2018 start binnenkort!

Voor meer informatie over de Kangoeroeklup kunt u contact opnemen met de jeugdcommissie.

Kinderen maken bij de Kangoeroe Klup op een leuke en spelende manier kennis met de korfbalsport. De Kangoeroes komen op vastgelegde trainingsavonden bij elkaar en maken er een leuke sportieve avond van.

Scoro, Jumper, Funny en Spurt

De Kangoeroe Klup heeft 4 leden van het eerst uur namelijk Scoro, Jumper, Funny en Spurt. Deze Kangoeroe’s vormen de basis van alles wat met de Kangoeroe Klup te maken heeft; de Kangoeroe nieuwsbrief, de kleurplaten en de website van de Kangoeroe Klup (www.kangoeroeklup.nl) waar je leuke spelletjes kunt spelen en kunt luisteren naar verhaaltjes.

Ben jij ook zo benieuwd wie nu wie is, bekijk dan snel de kleurplaten. Download hieronder de kleurplaten van de Kangoeroe Klup:

– Kleurplaat Kangoeroe Klup 
– Kleurplaat Scoro
– Kleurplaat Funny
– Kleurplaat Jumper
– Kleurplaat Spurt