Nieuws van de JC

Written by

Nieuws van de Jeugdcommissie van Wordt Kwiek
januari 2020

Op 23 november 2019 zijn de jeugd ploegen van Wordt Kwiek gestart met de zaalcompetitie en deze loopt door tot 28 maart 2020. Graag wil de jeugdcommissie de kampioenteams van het najaar 2019 feliciteren met het behalen van het kampioenschap, helemaal top! De foto’s van de kampioenteams zijn te bewonderen op de WK Facebook pagina. De Medailles zijn uitgereikt en daarnaast hebben alle spelers uiteraard de gebruikelijke mooie oorkonde ontvangen.
De jeugdploegen van Wordt Kwiek zijn uitgenodigd om team van de week te zijn bij het eerste team van LDODK/Rinsma Modeplein 1 tegen Tempo. Aanvang: 20.00 uur. WK E1 en WK E2 zijn geselecteerd voor zaterdag 18 januari 2020 en mogen zich gaan presenteren!
Attentie en Agenda Tip!
Het trainers, teambegeleider & coaches overleg staat gepland voor dinsdag 25 februari 2020.
Dinsdag 31 Maart 2020 Gezamenlijke Afsluitende Training olv. Nadir Faiz, Unifit.

De Schoolkorfbalcommissie is voorbereidingen aan het treffen voor het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi in MFG de Kompenije voor alle basisscholen van Jubbega en Hemrik. Nu bijna alle basisscholen het continurooster hebben, kan het toernooi niet meer in één middag plaatsvinden en hebben zij er wederom voor gekozen om het op twee middagen te laten plaats vinden. De datums zijn: woensdag 4 en woensdag 18 maart 2020.

Wij wensen alle jeugdploegen, trainers & coaches heel veel succes met de zaalcompetitie! Mochten er kampioenen komen of zijn, heb je andere leuke foto’s van je team(genoten) voor op de website, mail deze dan naar: jc@wordtkwiek.nl

De Jeugdcommissie van KV Wordt Kwiek wenst alle trainers, coaches, scheidsrechters, stagiaires , spelers en ouders van de jeugdleden een goed en sportief 2020!

Met vriendelijke groet,
Grietje, Sjoerd, Philip en Tjepkje
Jeugdcommissie KV Wordt Kwiek