NIEUWS

Written by

Rommelmarkt @WKHiem zaterdag 22 juni 2019 van 09.30 tot 12.00 uur

Ledenvergadering KV Wordt Kwiek, vrijdag 24 mei 2019, aanvang 20.45 uur in het WKHiem

Foto’s WK B1 & WK C1 – KC de Appels 16.04.2019, klik hier…

Jeugdploegen in actie voor jeugdwedstrijdleiders
Vrijdagavond 26 april komen de B2, C1, E2 en een combinatie van E1/D3 in actie op ons eigen @WKHiem. Aanleiding voor deze ingelaste oefenwedstrijden is de opleiding van een aantal nieuw jeugdwedstrijdleiders.
Voor K.V. Wordt Kwiek zijn Jornt, Hiske, Nienke, Marije en Emma in opleiding om in de toekomst jeugdwedstrijden in goede banen te gaan leiden. Vanavond zullen de toekomstige arbiters worden begeleid door top scheidsrechter Peter van der Terp.
Vanaf ongeveer 18.30 zullen de wedstrijden beginnen en publiek is uiteraard van harte welkom. We wensen de cursisten veel succes en plezier. We zijn trots op jullie inzet voor de vereniging.
Bestuur K.V. Wordt Kwiek

Renovatie veld @WKHiem
Zoals velen al zal zijn opgevallen is het veld bij het WKHiem in zeer slechte staat.
De komende seizoenen zal er aandacht worden besteed aan het vervangen van de toplaag, dit zal in fasen gebeuren.
Onder leiding van Kaj Faber zal firma De Enk deze week starten met fase 1, het trainingsveld. Hier zal de bovenste laag worden vervangen en opnieuw worden ingezaaid. Dit betekent dat we pas in september weer gebruik kunnen maken van dit deel van het veld.
De lampen zijn omgedraaid, zodat er nu aan de andere kant van de palen de avondwedstrijden kunnen worden gespeeld en de avondtrainingen kunnen worden gehouden.
Nieuwsgierig of vragen, schroom niet en kom kijken, of meld je bij iemand van de werkgroep (Ton, Trinus, Marjan) of het bestuur.
Bestuur KV Wordt Kwiek