Passessie za. 23 nov. @ MFG de Kompenije

Written by

Passessie nieuwe kledingleverancier

Op zaterdag 23 november is er in MFG De Kompenije de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe craft-kleding van K.V. Wordt Kwiek en SportsKing.

Jeugdteams zijn ingedeeld op vaste tijden (voor het schema check onze facebook pagina), voor de senioren en andere liefhebbers is er de gelegenheid om tussen 9 en 12 binnen te stappen om evt kleding te passen.

Geen tijd om te komen, maar toch nieuwsgierig wat er te krijgen is, check de webshop op wordtkwiek.nl

KV Wordt Kwiek, Sportsking en Zandstra Design gaan samenwerking aan.

Afgelopen week zijn de handen geschud en de handtekeningen gezet. Wordt Kwiek krijgt de beschikking over een heuse webshop. Hier zal men een uitgebreid assortiment aan korfbalkleding en accessoires vinden voor jong en oud. Alles zal van het merk “Craft” zijn. Een merk dat staat voor uitstekende kwaliteit, een mooie uitstraling met een geschikte prijs. Alle aankopen worden in de regio kosteloos thuisbezorgd. Van elke aankoop in de webshop zal de club flink profiteren, neem dus rap een kijkje in het uitgebreide aanbod. Op korte termijn zal er een pas-sessie gepland worden op een zaterdagochtend.

Sportsking en Zandstra Design zullen totaalleverancier worden op het gebied van kleding, reclame en merchandise. KV Wordt Kwiek kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking!

Ga hier naar de webshop