Teamindeling seizoen 2021-2022

Written by

Juni 2021

Beste jeugdleden, ouders en/of verzorgers,

Het korfbalseizoen is anders verlopen dan normaal in verband met het corona virus, ontzettend jammer, maar ondanks alle regels en beperkingen hebben we met hulp van veel vrijwilligers toch vele trainingen en activiteiten kunnen organiseren.

Dit korfbalseizoen zit er bijna op en de jeugdcommissie van KV Wordt Kwiek is al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2021-2022.

Bijgaand ontvangen jullie de teamindelingen voor het nieuwe seizoen.
KV Wordt Kwiek zal in het nieuwe seizoen met zes jeugdteams aan de competitie deelnemen. 
WK C1 wordt een combinatieteam, van WWMD komen 3 jeugdspelers het team versterken. WK C1 traint 2x per week in Jubbega en we zullen er voor zorgen dat enkele thuiswedstrijden van WK C1 plaatsvinden bij WWMD in Hemrik.

Bij de teamindeling staan alle trainers & coaches vermeldt.

Grote dank voor al onze vrijwilligers die het komende seizoen onze jeugdleden gaan trainen en coachen.
Komende week zal de teamindeling ook op onze website worden geplaatst.

Heb je als ouder / verzorger interesse in het organiseren van activiteiten of heb je als leerling van het Voortgezet Onderwijs interesse en kun je het organiseren van activiteiten, het coachen/begeleiden van een jeugdteam in combinatie doen met een Maatschappelijke Stage, laat het de Jeugdcommissie dan zo spoedig mogelijk weten!

Voordat de competitie op 11 september 2021 van start gaat, worden alle jeugd teams van WK opgegeven voor het toernooi bij KV Kinea, De Knipe op zaterdag 28 augustus 2021, als voor bereiding op het nieuwe seizoen.

De trainingen van alle jeugdteams beginnen op dinsdag 24 augustus 2021 op het WKHiem te Jubbega.

De definitieve trainingstijden zullen bij aanvang van het seizoen bekend gemaakt worden.

De definitieve competitie indeling en het wedstrijdprogramma komen, zoals jullie van ons gewend zijn, op de WK site en zijn te vinden in de KNKV app wanneer deze bekend zijn gemaakt door de KNKV.

Rest ons jullie een hele fijne zomervakantie toe te wensen en we hopen jullie allemaal op dinsdag 24 augustus 2021 gezond en wel en met weer heel veel plezier op het sportveld te zien.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie
KV Wordt Kwiek